Lenen met BKR

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel heeft als hoofdtaak het informeren van particulieren en bedrijven over kredietgegevens. Deelnemers aan het BKR kunnen gegevens opvragen over consumenten aan wie zij kredieten, gsm abonnementen of kredietfaciliteiten verstrekken. Wanneer u geschiedenis heeft als wanbetaler staat u waarschijnlijk negatief geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Een BKR registratie?

Heeft u een negatieve BKR registratie? Dan kunt u waarschijnlijk geen geld lenen. En terecht, want u heeft blijkbaar moeite met aflossen of terugbetalen. Er zijn organisaties die mensen met een BKR registratie wel geld lenen, maar wanneer u nog schulden heeft, is het niet verstandig om er nog een schuld bij te nemen. Het advies van Lenen Topper is dan ook dat u probeert uw negatieve BKR registratie te verwijderen. Op de website BKR Feiten kunt u lezen hoe.

BKR gegevens opvragen?

Wilt u weten of u geregistreerd staat bij het BKR? Dan kunt u uw gegevens opvragen bij het BKR te Tiel of bij een bank. Dit kunt u helaas niet telefonisch of via internet doen. U kunt uw gegevens ophalen vanuit het hoofdkantoor. Hiervoor dient u vijf dagen van tevoren een afspraak te maken.

Banken hebben veelal de brochure Wat doet BKR voor mij? liggen. In deze brochure zit een aanvraagformulier. Deze kunt u invullen en inleveren bij een bankmedewerker. Dit kost u €4,95,-.